15 december 2018
15:00

IFK Hammarö

Referat: Torsby IF - IFK Hammarö

En riktigt bra start på matchen där vi efter 11 minuter har 3-10. Framåt är Emilia mycket lyckad matchen igenom och gör 5 av våra första 10 mål. Spridningen på målskyttet är dock talande där vi har 9 målskyttar.
Bakåt är Mattis trygg i mål och vi jobbar med bra i fötterna och håller fokus. I halvtid har vi 8-16 och är mycket nöjda med spelet.
I paus pratar vi om att fortsätta likadant och inte släppa in 22 bollar som vi gjorde sist mot Torsby.
Tyvärr så tappar vi fokus i försvar i andra halvlek och släpper 10 mål på h6 där vi bodre täppt igen efter andra målet.
Framåt fortsätter vi dock lika bra med fin fart och bra tryck. Vi får äntligen in bollen lite mer till m6 så Sofie och Wilma får lite mer att jobba med. Lisa har en riktigt bra dag och sätter i princip alla skott när hon kommer i kull karriär.
Trots många missade frilägen vinner vi ändå matchen med 9.